O Nama

Život u digitalnom svetu

„Stavljamo vam na raspolaganje naše znanje, iskustvo i veštine“

Priča o meni

Od trenutka kada sam seo za svoj prvi računar davnih 80-ih, odmah sam znao da sam svoj na svome. A tako je i danas. U vreme kada su nastali www i html, Intel izbacio Pentium procesor a Microsoft Windows 95. Internet je počeo da osvaja svet, cene računara su pale, mobilni telefoni su postali pristupačniji .

Očaran tim čarobnim interfejsom, beskrajnim kreativnim mogućnostima i nezadrživim napretkom tehnologije počeo sam da programiram i nisam se zaustavio. Školovao sam se u Kanadi, učio i neprestano usavršavao. Ljubav prema programiranju vremenom sam preneo na svoje naraštaje, okupio oko sebe zaljubljenike u „code“ i ljubav je prerasla u biznis. Sada programiramo za druge i iskreno se radujemo svakom novom projektu i izazovu.

Priča o našem timu

Naš tim čine iskusni programeri i saradnici; web i grafički dizajneri, copywriteri, SEO i marketing stručnjaci. Oni će kao istinski profesionalci u svom poslu ispoštovati sve vaše zahteve i ponuditi najbolja rešenja. Nama je bitno da se razumemo. Mi vas nećemo bombardovati programerskim i dizajnerskim izrazima koje ne poznajete. Lepo ćemo vam objasniti šta možete da dobijete i šta možete da očekujete.

Odgovorni smo. Poštujemo rokove i ugovorene obaveze. Svakom projektu pristupamo ozbiljno i pažljivo. Mi nemamo konkurenciju. Mi imamo prijatelje. Digitalno tržište je u ubrzanom razvoju i posla ima za svakog od nas. Zato sarađujemo sa brojnim kolegama na velikim projektima i beležimo odlične rezultate.

Priča o vama

Kontaktirajte nas i ispričajte nam vašu priču. Šta vam treba, šta želite postići i gde u budućnosti vidite svoj projekat. Pomoći ćemo da ga realizujete na najbolji mogući način. Kod nas možete dobiti sve što vam treba. Za nas ne postoje mali i veliki projekti. Svi su nam podjednako važni, zato što su važni vama.

Naš cilj je da postanete naši stalni klijenti. Da nam poveravate sve svoje buduće poslove i da nas preporučite drugima. Tako je nastala naša dugačka lista realizovanih projekata i neprestano raste, pre svega zahvaljujući poverenju klijenata, a zatim i našim trudom da ispunimo njihova očekivanja.

Pozovite nas, zakažite besplatne konsultacije i izaberite neku od usluga koje nudimo ili nas stavite pred neke nove izazove a mi se unapred radujemo saradnji sa vama.

Naše usluge obuhvataju:

01

Izrada WordPress i drugih OpenSource web sajtova

Odaberite temu ili ćemo je mi odabrati za vas. Prilagođavamo je vašem biznisu, osiguravamo i projektujemo za jednostavno upravljanje administrativnim panelom.

02

SEO optimizacija web sajtova

Svaki sajt izrađen kod nas dobija osnovnu SEO optimizaciju. Ukoliko želite nešto više, pozovite nas da se dogovorimo.

03

Internet marketing

Kod nas možete dobiti sve što vam je potrebno za uspešnu prezentaciju vašeg poslovanja na internetu (Google ads, društvene mreže, e-mail marketing, Blog).

04

Grafički i web dizajn

Za potrebe sajta izrađujemo logo vaše firme, banere, obrađujemo slike i druge digitalne sadržaje. Posedujemo 360° kameru i fotoaparate najnovije generacije.

05

Copywriting

Bez dobrog teksta nema dobrog sajta. Naši iskusni copywriteri napisaćemo tekst koji će zadovoljiti sve forme kvalitetnog sadržaja na webu.

06

Tehničko održavanje web sajta

Svakom sajtu treba tehničko održavanje, apdejtovanje i prilagođavanje. Tu smo u svakom trenutku da vam u tome pomognemo, a možemo se dogovoriti da nama poverite poslove redovnog održavanja sajta i umetanja novih sadržaja.

07

Naši web sajtovi

Jedinstvenog i modernog izgleda, pojednostavljeni za svakog posetioca da brzo i jednostavno dođe do tražene informacije.

Naš tim
Goran Topić
programer i SEO stručnjak

Preko 3 decenije iskustva u izradi sajtova. Programiranje završio na domaćem terenu a usavršavao se u Kanadi. Lak za saradnju, puno priča ali i puno radi.

Tatjana Topić

Front End Developer, UX/UI dizajner, grafički dizajner i fotograf

Kreativna i ambiciozna još od malih nogu. Inspirisana tehnologijom, željom da napreduje i bude deo IT tima zavrsila je školovanje u svom rodnom Torontu. 

Jelica Dragosavac
copywriter i grafički dizajner

Ne zna šta više voli, da se igra vizualima ili rečima. Podjednako dobra u jednom i drugom. Voli da mašta. Ljubazna i komunikativna.

Nada Ristić Radak
SEO copywriter i marketing menadžer

Ispisala pola interneta. Vrhunski vodi internet-marketing kampanje. Pravi profesionalac i veliki stručnjak. Voli da planinari u slobodno vreme.

Zašto da odaberete nas?
E
Stručni tim posvećen klijentima
E
Odgovorno poslovanje
E
Korišćenje najsavremenije tehnologije
E
Personalizovana softverska rešenja
E
Veliki broj uspešno realizovanih projekata
E
Dostupnost 24/7
E
Sigurnost sistema
E
Iskrenost u komunikaciji i naplati

Donesite pravu odluku.

Sada je vreme da unapredite
svoje poslovanje kvalitetnim
web sajtom.